Konference "Emoce do školy"

13. 5. 2016

Pro někoho je pátek 13. den smůly. Pro nás to byl den, který jsme s napětím a radostí očekávali. Nejen díky tomuto datu se nám naše konference vryje do paměti. Nezapomenutelnou jí dělá zejména atmosféra, kterou vytvořili skvělí účastníci, přednášející se svými příspěvky a workshopy, milí malí hosté ze 2. třídy jedné základní školy, kteří vnesli do prostor Katedry psychologie spoustu dobré nálady a energie, a také samozřejmě realizační tým, bez kterého by to všechno krásné nebylo.

Je to velké zadostiučinění, když si s poledním chlebíčkem ze zbytku občerstvení sednete na židli, kde ještě před pár hodinami pukala ve švech registrace účastníků, a vy si promítáte všechny ty krásné spontánní okamžiky, zamyšlené, nadšené, napjaté, dojaté, veselé tváře, všechny ty momenty, kdy nestíháte a on vám vždy někdo přišel na pomoc, všechny příspěvky přednášejících, kteří s nadšením prezentovali svá témata, a konečně také ty pozitivní reakce, které pro nás byly tou nejkrásnější odměnou. Byl to skvělý den, který jsme si všichni užili. A více než kdy jindy jsme si uvědomili, proč je dobré nezapomenout na Emoce ve škole.

Velký dík patří Nadaci O2, díky které bylo možné celou konferenci zrealizovat. Děkujeme také Katedře psychologie za zázemí, a všem sponzorům a partnerům, kteří nás podpořili nebo nám nějak pomohli.

Napsala: Kristýna Mánková, členka realizačního týmu konference

Fotografie z konference najdete zde: https://www.zonerama.com/spolekspas/Photo/1598289/58625004