Psychohygiena u učitele aneb Jak přežít

29. 1. 2017

Kdy: 7.3. 2017, 14:00 - 17:00 hod.

Kde: Katedra psychologie, Vodární 6, Olomouc, místnost 215 (1. patro)

Cena: 300 Kč členové ŠPAS, 350 Kč nečlenové ŠPAS

Lektor: Mgr. Karel Opravil

Psychohygiena u učitele je téma stále aktuální a důležité, proto jsme se rozhodli jej zařadit do šňůry našich "špásovských" seminářů. Na semináři se dozvíte, jak přežít ve školství, jak se ošetřit, jak nakládat s časem a jak odpočívat.

Seminář zaujme zejména pedagogy a poradenské pracovníky. Věříme, že informace, jež v průběhu semináře zazní pro Vás budou rozhodně přínosem.

Informace o lektorovi:

Mgr. Opravil je speciální pedagog, etoped s pětadvacetiletou praxí a se zaměřením na mezilidskou komunikaci, rizikové chování dětí a mládeže. Vedl Krizové centrum Zlín, Střediska výchovné péče ve Zlíně i v Uherském Hradišti a Krajskou Pedagogicko - psychologickou poradnu. Působí také jako soukromý poradce a své zkušenosti z praxe využívá jako lektor mnoha seminářů po celé ČR. Zaměřuje se na chování, komunikaci a mezilidské vztahy. jeho služby mohou využívat jak žáci, rodiče, tak učitelé a poradenští pracovníci. je spoluautorem projektu Minimalizace šikany.

Přihlašovat se můžete zde

Prosím, věnujte také pozornost storno podmínkám, jež jsou k nahlédnutí zde

Psychohygiena u učitele aneb Jak přežít - pozvánka.png