Metodika her a hříček

23. 1. 2017

Kdy: 16.2: 2017, 13:00 - 17:00 hod.

Kde: Katedra psychologie, Vodární 6, Olomouc, 1. patro, místnost 216

Cena: 350 Kč člen ŠPAS, 400 Kč nečlen ŠPAS

Workshop povede Bc. Jan Burda

Na tento workshop, jež je z velké části prakticky zaměřený, mohou zejména pedagogové, poradenští pracovníci či kdokoli, jež pracuje s dětmi, čerpat velmi přínosné informace z oblasti teorie a metodiky her. V rámci semináře si účastnici také vyzkouší jednu větší hru, vhodnou na třídní teambuilding.

Cílem vzdělávací akce je seznámit účastníky s metodikou her z pohledu výchovy a získat náhled na využití her na třídních akcích mimo školu včetně náhledu na bezpečnost a další aspekty.

Účastníci obdrží první část písemných materiálu přímo na worhoshopu, druhou část materiálů pak v elektronické podobě emailem nejpozději do týdne po vzdělávací akci.

Informace o lektorovi:

Přehled praxe

zástupce ředitele DDM Třebíč, vedoucí oddělení volného času Krajského úřadu kraje Vysočina, vedoucí oddělení volného času a následně zástupce ředitele Národního institutu dětí a mládeže MŠMT, projektový a PR manažer Chaloupky o.p.s., školská zařízení pro zájmové a další vzdělávání, předseda představenstva Rady dětí a mládeže kraje Vysočina

Lektorská praxe

Facilitace porad, školení a seminářů pro NNO i komerční organizace, metodika her, základy fundraisingu, řízení a management NNO, organizace táborů a akcí pro veřejnost, školení v oblasti výpočetní techniky, time management a další programy pro vedoucí dětských organizací.

Přihlašovat se můžete zde

Prosím, věnujte také pozornost storno podmínkám, jež jsou k nahlédnutí zde

metodika-her-a-hricek.png