Workshop: Práce se třídou nejen v rámci mimoškolních pobytů

25. 5. 2015

Termín:    25.5.2015, 14:00 - 16:30

Místo:      Katedra psychologie FF UP v Olomouci, Vodární 6 - učebna č. 213 (1. poschodí)

Vstupné:  50 Kč / 20 Kč pro členy ŠPAS a pro studenty

Workshop je primárně určen pro:

• školní psychology, poradenské psychology a další poradenské pracovníky ve školách
  • studenty vyšších ročníků studia psychologie

Cílem workshopu je zprostředkovat a rozšířit možnosti práce školního psychologa s třídním kolektivem a to především v rámci mimoškolních - kohezivních a adaptačních pobytů.

Workshop připomene zásady práce se skupinovou dynamikou, umožní sdílet některé známé i méně známé techniky, vlastní zkušenosti z práce se třídou, řešení modelových situací z praxe.

Lektor: Mgr. Michal Jahn

Iniciátor a zakladatel Hnutí Žebřík (rozvojová, vzdělávací, nezisková organizace usilující o všestranný rozvoj člověka pomocí netradičních metod vzdělávání a výchovy), tvůrce a garant Projektu osobnostního rozvoje ve Stojanově gymnáziu, Velehrad. V rámci Hnutí Žebřík hlavní lektor programů pro školy, neziskovky a veřejnost. Spoluautor projektu Začínáme spolu, Zase spolu, Adaptační kurz a Odraz. Lektor v korporátním prostředí zaměřující se na rozvoj osobnosti, sebepoznání, komunikativní dovednosti, prezentační dovednosti, týmovou spolupráci, zpětnou vazbu, skupinovou dynamiku, koučování (Everesta s.r.o.)

Pozvánka ke stažení

Ve spolupráci s: