Seminář TRAUMA U DĚTÍ

28. 8. 2015

Na co se můžete těšit

• projevy traumatu u dětí v běžné praxi
  • nejčastější příčiny dětských traumat
  • konkrétní postupy a základní principy práce s traumatizovaným dítětem podle metody Somatic Experiencing Petera Levina
  • rizika traumatizace při prožitkových metodách
  • kazuistiky z praxe

PhDr. Leona Němcová

Klinická psycholožka v soukromé ambulantní praxi, pracovala ve Středisku výchovné péče, s drogově závislými v P-centru. Celková praxe 20 let (děti i dospělí), specializace na práci s traumatem metodou Somatického prožívání (Somatic Experiencing ® - terapie traumatu podle Petera Levina). Specializované vzdělání v Katatymně imaginativní psychoterapii a Satiterapii. Supervizor Videotréninku interakcí a programů primární prevence. Lektorka odborných seminářů a poradenských skupin. Na podzim 2015 vyjde kniha, kterou napsala spolu s PhDr. Janem Svobodou - Krizové situace výchovy a výuky.

Kdy: 9. 10. 2015

Kde: Katedra psychologie FF UP, Vodární 6, Olomouc

• členové ŠPAS: 600 Kč
  • studenti:650 Kč
  • ostatní: 800 Kč

Vyplněním a odesláním níže uvedeného formuláře budete přihlášen/a na seminář Trauma u dětí vedený PhDr. Leonou Němcovou. Na Vámi zadaný e-mail od nás následně obdržíte pokyny k platbě.

Formulář pro přihlášení: https://docs.google.com/forms/d/1eX9Z96TqTSjJ0dl4xKXWAm4LufkcQYZ5g6E6_5yd5K8/viewform?c=0&w=1

Letáček_Trauma u dětí

POZOR! Termín kurzu Vám potvrdíme začátkem září. Do té doby kurzovné, prosím, neuhrazujte!

Těšíme se na Vás!

Za spolek ŠPAS